Presentació

by Dialegs a la Riba del Besos
5 años ago
752 Views

Reflexió i pensament sobre la ciutat

Benvolguts i benvolgudes,

Us proposem iniciar aquest primer cicle de diàlegs i debats sobre la ciutat i el seu encaix metropolità. Es tracta d’explicar-nos quina ciutat tenim i fer-ne, entre tots, l’anàlisi dels seus valors, mancances i potencialitats.

Realitzarem tres sessions per a situar temes centrals que serviran per a fixar un primer marc de reflexió comuna, al temps que aniran sorgint, al nostre entendre, molts dels temes parcials, conjunturals, sobre els que no podrem evitar dirigir la mirada i considerar-los:

  • Santa Coloma, un espai metropolità
  • Espai urbà i identitat. Una mirada holística
  • Convivència, valors i vivències. Com ens relacionem amb la ciutat, a la ciutat?

En un món global amb una tendència molt evident cap a espais de vida més urbans per a la majoria de la població, la nostra realitat més propera ens fa contemplar el que tenim al costat; les ciutats que ens toquen: Badalona, Sant Adrià i Montcada, els districtes contigus de Barcelona i, al mateix temps, com tots aquests nuclis de població conformen una realitat més àmplia que és la gran Barcelona metropolitana.

Hem programat tres sessions, cadascuna d’elles animada i orientada per un ponent extern. Després d’una intervenció per situar el tema realitzarem un col·loqui i apuntarem les idees rellevants a desenvolupar.

Us preguem que ens confirmeu la vostra assistència per preveure la dinàmica de les sessions a través del següent formulari.

També us plantegem la necessitat de continuïtat amb les tres sessions per poder avançar en la cohesió del grup que debat així com en l’elaboració de conclusions.

Ja podeu reservar a la vostra agenda: 29 de novembre 2018 i 29 de gener i 21 de febrer de 2019.

Les sessions es realitzaran al Pompeu Lab del carrer Pompeu Fabra núm 22.

La duració prevista és de dues hores, de 7 a 9 de la tarda.

Des del grup de coordinació estem treballant per disposar d’un espai web que faciliti l’intercanvi d’opinions i l’accés a documentació diversa que pugui enriquir el debats previstos.

Us hi esperem

Equip coordinador

Etiquetas: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *