Barris del Besòs

by Diàlegs a la Riba del Besós
2 años ago
1103 Views

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE.. De 9,30 a 13, 30 DIÀLEG itinerant

Un itinerari per conèixer i compartir una mirada sobre els barris del Besòs i fomentar-ne el coneixement.

En aquest ocasió reprenem els Diàlegs amb un nova modalitat. Visitar els barris i, amb alguns protagonistes de la seva activitat social, aprofundir-ne el coneixement.

Anirem als barris de Can Sant Joan a Montcada, Bon Pastor al Districte de Sant Andreu de Barcelona i les  3 Xemeneies a Sant Adrià del Besòs.

A cada barri o espai urbà,  persones implicades en el moviment social del territori ens faran d’amfitrions i n’explicaran les principals característiques, lluites i reivindicacions. Els moviments socials són: Taula comunitària i associacions veïnals  de Can Sant Joan, AAVV de Bon Pastor, i Plataforma les 3 Xemeneies i Espai Besòs.

Ens acompanyarà en Fernando Antón, professor de sociologia de la UAB i investigador del IERMB-Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Farem en recorregut amb un microbús. Les places són limitades. Cal una inscripció prèvia. Us confirmarem la vostra plaça.

Us demanarem una col·laboració de 10 euros pel transport.

Punt de trobada i final del recorregut, a Santa Coloma de Gramenet: Parc de Can Zam. Sortida metro Can Zam de la línia 9.

Inscripcions

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *