Per un gran parc al litoral del Besòs

by Diàlegs a la Riba del Besós
7 meses ago
197 Views

ECOLIGISTES EN ACCIÓ en nom de les entitats que conformem l’Entesa per a un gran parc litoral al Besòs, ha presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, un recurs contenciós administratiu en contra del Pla Director Urbanístic de les Tres Xemeneies.

Denunciem que el planejament urbanístic aprovat no respon a les necessitats socials del territori i va en sentit oposat a les recomanacions del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible, a la situació d’emergència climàtica i als objectius del Conservatori del Litoral que alerten de la necessitat de desurbanitzar la costa.

Ens oposem a la creació d’un macrobarride gairebé 1.800 habitatges en primera línia de mar, en una zona inundable a la desembocadura del riu Besòs i sense cap concreció d’equipaments socials, sanitaris o educatius. La construcció d’habitatges en aquesta zona, malgrat alguns d’ells siguin de protecció oficial, no respon a la necessitat de facilitar l’accés a l’habitatge, sinó a la de generar plusvàlues que paguin la urbanització i que proporcionin uns grans beneficis als propietaris del sòl.

CAMPANYA DE MICROMECENATGESALVEM EL LITORAL DE LES TRES XEMENEIES

PARTICIPEU fent la vostra aportació!